CHRISTIAN HOLGERSSON

Om mig

När du anlitar mig som hantverkare är det viktigt för mig att du som kund får ett professionellt bemötande och känner dig trygg. Med snabb återkoppling, tydlig dialog och personlig service under hela uppdraget, kan du se fram emot en bekymmersfri och smidig renovering.

LÄS MER
Vem kan anlita mig?

Jag utgår från Slottsstaden i Malmö men finns tillgänglig för kundmöte vart du än befinner dig. Jag har goda kontakter inom byggbranschen så inget projekt är för stort eller för litet. 

MINA TJÄNSTER
VARFÖR GOLVSLIPNING?

Mitt driv

I min karriär har jag provat på flera olika yrken, de senare åren har det varit inom bygg, fastighetsservice och golvslipning i andra företag. 2021 tog jag steget att starta eget. 

Det som är så tillfredsställande med golvslipning är hur tydligt man ser resultatet jämfört med hur det var förut. Att få dela den resan med dig som kund är halva nöjet. Jag gör gärna kundbesök och diskuterar fram vad det är du är ute efter. 

Handen på hjärtat – jag kan inte allt, marknaden för ytbehandlingar utvecklas jämt. Men har du en för svår fråga angående ditt golv så ser jag till att ta reda på svaret åt dig. Jag älskar att lära mig nytt och i denna bransch händer det väldigt mycket i utvecklingen av bättre och miljövänligare ytbehandlingar.

Ditt golv är mitt nöje!

/ Christian

BONA CERTIFIED CRAFTSMAN

Certifierat golvproffs

Efter nära samarbete och utbildningar hos Bona kan jag stolt kalla mig för en ”Bona Certified Craftsman”!

Certifieringen ges endast till de hantverkare som värdesätter hög kvalitet på slutresultatet, utför arbetet professionellt och har ett serviceinriktat kundbemötande.

Ett krav för certifieringen är att man utför s.k. dammfri golvslipning. Jag använder mig av Bona DCS 70, en av de största och mest dammsäkra dammsugarna på marknaden idag – allt för att skydda både mig och ditt hem.

Så här beskriver Bona själva vad det innebär:
”Bona Certified Craftsmen är handplockade golvproffs, utbildade och certifierade av Bona. De är experter på att använda alla produkter i vårt sortiment och slipar dina trägolv dammfritt.”

BONA Certified Craftsman
BEVARA OCH SPARA

Miljö & hållbarhet

Det blir oftast billigare att slipa ett golv än att lägga nytt. Att bevara och spara är absolut ett bra miljöval och ligger mig varmt om hjärtat. Därför tar jag ansvar för att underhålla, återanvända och återvinna material och maskiner i mitt arbete. 

De stora producenterna av dagens ytbehandlingar har börjat ta sina hållbarhetsstrategier på allvar. Jag uppmanar alla kunder att ha miljö och hållbarhet i åtanke vid val av sina ytbehandlingar. Läs gärna mer om exempelvis Bonas miljötänk. De är baserade här i Malmö och är uppfinnarna av den första vattenburna lacken för trägolv.